De guesthouses

samen maximaal 5 personen


Kleijn Huis:

kamer 1

Geschikt voor 2 personen. Eigen ingang.

Grote woon/zitkamer met pantry (koken), magnetron, sauna en tweepersoons bedstede, antiek ingericht, met eigen badkamer: douche, dubbele wastafel, bad, toilet, zonnebank.
Televisie, radio/cd-speler, comfortabel bankstel en eettafel met vier stoelen, antieke hang - legkast, kunst van Harold Kleijn aan de muren.
Wijds uitzicht op de borgplaats, weiland en boomsingels.

Wilt u liever boven slapen in een grote slaapkamer met een comfortabel antiek lits - jumeaux, dan is er de Henri de Wolf Kamer, bereikbaar via een trap in de badkamer met heel veel kunst van deze – op 1 januari 1986 overleden – Groninger kunstenaar en oprichter van de nog altijd bestaande Pinakotheek Forma Aktua in de stad Groningen.Israël Huis.

kamer 1

Geschikt voor 3 personen. Eigen ingang.

Grote tuinkamer (woon/zitkamer) met eigen terras en openslaande deuren naar buiten, met pantry (koken), magnetron, antiek ingericht, met eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.
Televisie met dvd-speler, radio/cd-speler, comfortabel zitje, eettafel met vier stoelen, antiek kabinet en theekastje.
Veel boeken over Israël en Israëlische en Nederlandse kunst aan de muren, o.a. van Tjeerd Bottema en Harold Kleijn.
Uitzicht op de boerderijtuin, weiland en de Ripperdaweg.

Met naastgelegen tweepersoons slaapkamer met lits-jumeaux, televisie, antieke hang-legkast en eenvoudig zitje. Uitzicht op de Ripperdaweg.Ede Staal Kamer:

kamer 1

Wilt u liever op de bovenverdieping slapen in een grote slaapkamer, dan is er via een trap in die afdeling de Ede Staal Kamer
Grote tweepersoons kamer met eigen badkamer: douche, wastafel en toilet. Televisie, radio/cd-speler, antiek lits-jumeaux (2 bij 2 m.), comfortabel zitje, antieke ladenkast, kunst aan de muren en foto's van Ede Staal.
Uitzicht op het weiland.
Op de naastgelegen overloop: expositie Ede Staal en minibar met gratis koffie- en theezetmogelijkheid.
Ede Staal, overleden op 22 juli 1986 was een goede vriend van Betty en Jim Lambeck.