Notariële Adviezen

Jim Lambeck is meer dan 20 jaar notaris geweest in Delfzijl en houdt zijn vak nog steeds goed bij!

Hij geeft vaak gratis notariële adviezen aan mensen uit de wijde omgeving, die een beroep op hem doen. Vandaag gebeld, vaak vandaag nog advies, en, zo de klant wil, bij de klant aan huis: bij hem is de klant koning!

Of het nu gaat over testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, oprichten van verenigingen, stichtingen, onroerende zaken (koop en verkoop), hypotheken, algemene notariële volmachten, meerderjarigenbewind, executele, behandeling nalatenschappen, ondernemingen of noem maar op, Jim is er in thuis en geeft u een goed (gratis) advies.

Jim spreekt uitstekend en graag Gronings met zijn klanten. Jim bereidt "de boel" voor en de eventuele notariële akte wordt gepasseerd (getekend) op het kantoor van zijn zoon, notaris Jan - Jaap Lambeck, in Groningen.

Jim begeleidt op een ongedwongen en gezellige manier de zaak van het begin tot het eind en Jan-Jaap maakt de notariële akte op voor een zeer redelijke prijs: een prima samenwerking!

De notarissen Jan - Jaap Lambeck en Anko Harms runnen samen met notarisklerk c.q. chef de bureau Gert van der Wal het notariskantoor aan de van Elmptstraat 16.14, 9723ZL Groningen (4e verdieping lage kantoortoren, direct ten noorden van de Euroborg)

U kunt te allen tijde contact opnemen met Jim Lambeck of langskomen aan de Dorpstraat 20, 9911PC Oosterwijtwerd, tel.0596-627453,
e-mail: wijtwerderheerd@home.nl
website: www.wijtwerderheerd.nl

De gegevens van het notariskantoor Lambeck Harms en van Jan -Jaap zijn:
Lambeck Harms Notarissen, Groningen
website: www.lambeckharms.nl
tel. kantoor: 050 - 3125370
fax: 050 - 3121263.
e-mail: notaris@lambeckharms.nl

ZOON EN VADER STAAN TE ALLEN TIJDE VOOR U KLAAR!